Onze optische collecties

Kom gerust een kijkje nemen!

Bellinger

Bellinger is een Deens designmerk dat zich vooral focust op kwaliteit en afwerking. Zo zijn hun brillen altijd tot in de kleinste details afgewerkt. Door het gebruik van titanium creëren ze monturen die niet alleen stijlvol en chique zijn, maar ook ultra licht en 100% anti-allergisch.

Meer info op www.bellinger.dk

Binôche - Natan

Binôche is een topmerk dat ontworpen wordt in België. De ontwerpers spelen met kleur en design, waardoor een heel uniek concept ontstaat. Bovendien worden de monturen (hand) gemaakt in Nederland, Frankrijk of Italië.

Natan is het couture merk dat door dezelfde ontwerpers ontworpen wordt. Hier wordt gefocust op de exclusieve, modebewuste vrouw die houdt van luxe en kwaliteit.

Meer info op www.binoche.be

Cogan

Deze brillen van Franse makelij worden ontworpen én gemaakt door de familie Cogan zelf. Yves Cogan, vader des huizes, is de hoofdontwerper en eigenaar van het bedrijf. Door elegante ontwerpen te combineren met kleuraccenten ontstaat er een jong en elegant design, waardoor jij elke dag opnieuw straalt!

Meer info op www.yvescogan.com

Calvin Klein

Ben je op zoek naar een merkmontuur, maar heb je geen zin om aan kwaliteit in te boeten? Dan is de collectie van Calvin Klein ideaal voor jou! De collectie vormt de perfecte mix tussen modern en retro.

Meer info op www.marchon.com

Jaguar

De traditionele waarden van het merk Jaguar zijn: luxe en elegantie, superieure kwaliteit en exclusiviteit. Deze waarden vind je ook terug in de brillen. De optische collectie van Jaguar combineert een uitzonderlijk design met technische perfectie en stijlvolle luxe.

Meer info op www.menrad.de

JF REY Petite

JF REY Petite is een designcollectie voor volwassenen, uitgevoerd in kleine maten. Dit zorgt voor een chique, op maat gemaakte damescollectie voor vrouwen met een fijn gelaat.

Meer info op www.jfrey.fr

Marius Morel 1880

De collectie van Marius Morel 1880 bevat authentieke (retro) monturen die in een modern jasje gestopt zijn. Dit zorgt niet alleen voor een unieke look, het zorgt er ook voor dat de monturen met de nieuwste technologieën gemaakt worden.

Meer info op ww.morel-france.com

Monoqool

Deze hoogtechnologische collectie vormt het ideaal voor mensen die op zoek zijn naar stijl en comfort. De in Denemarken ontworpen collectie vormt een combinatie van 3D-printing en chirurgisch staal. Hierdoor wegen de monturen maar 4 tot 6 gram, zijn ze 100% anti-allergisch en behoren ze tot de sterkste en lichtste brillen ter wereld!

Meer info op www.monoqool.com

Monkeyglasses

Deze hippe collectie bestaat uit minimum 60% gerecycleerde brillen die gefocust zijn op een afvalvrije productie . De in Kopenhagen getekende brillen zijn speciaal ontworpen voor de bewuste consument, die op zoek is naar een duurzaam product. Zo hebben ze onder meer een lijn bestaande uit duurzaam leder in combinatie met biologisch afbreekbaar katoen. De collectie is zeer veelzijdig en geschikt voor een breed publiek voor een vriendelijke prijs.

Öga

Strak Scandinavisch design gecombineerd met de moderne technologie. Dat is waar de herencollectie van Öga voor staat. Hierdoor worden stijlvolle en sterke brillen gecreëerd die zowel tijdloos als elegant zijn.

Vinyl factory

Deze collectie richt zich zowel naar kinderen als naar volwassenen. De collectie is geïnspireerd op de muziekindustrie uit de jaren 80. Dit kunnen we bijvoorbeeld zien door de veertips, deze zijn namelijk kleine gitaren. Het is een hippe, trendy collectie die een breed publiek aanspreekt, uitgevoerd in degelijk materiaal.

Meer info op www.vinylfactory.fr

Silhouette

Ben je op zoek naar een mooi klassiek en traditioneel montuur? Dan is Silhouette het merk dat je nodig hebt!

Meer info op www.silhouette.com

Onze zonnecollecties

Kom gerust een kijkje nemen!

Calvin Klein

Zoals in de optische collectie staat Calvin Klein voor stevigheid in combinatie met een elegant, hedendaags design.

Meer info op www.marchon.com

Lacoste

Lacoste is hipper dan ooit! En dat bewijzen ze met hun nieuwe zonnecollectie. Hierbij combineren ze de al langer gekende huisstijl met moderne kleuren en vormen. Dit alles, in combinatie met trendy ogende glazen, zorgt ervoor dat je met hun zonnecollectie de zomer door straalt!

Meer info op www.lacoste.com

Natan

Het couture merk Natan straalt pure pracht en elegantie uit. De ontwerpers maken vooral gebruik van prachtige, handgemaakte cellulloïde platen, in combinatie met schitterend afgewerkte dégradé glazen.

Meer info op www.binoche.be

Prego

Deze zonnebrillen worden in Denemarken ontworpen en vervaardigd uit Italiaanse celluloïde platen. Zo krijgen ze een unieke en tijdloze look, waardoor jij de hele zomer schittert!

Meer info op www.pregoeyewear.dk

Serengeti

Serengeti staat vooral bekend om zijn zonneglazen. Ze behoren namelijk tot 's werelds beste zonneglazen. Ze bieden een uitzonderlijk hoog contrast, geven kleuren weer zoals je ze nog nooit hebt ervaren en halen alle schitteringen van water weg door hun geweldige polarisatie. Deze superieure minerale en kunststof glazen vormen, in combinatie met hun strakke en duurzame monturen, 's werelds meest geavanceerde zonnebrillen.

Superdry

Superdry staat vooral gekend om zijn hippe look. Ze spelen in op de laatste modetrends en zorgen voor een jonge uitstraling. Bovendien zijn ze enorm budgetvriendelijk.

Meer info op www.superdry.be

Dit was enkel maar een greep uit ons assortiment... We hebben daarnaast ook een grote collectie kinderbrillen. Ook voor sportbrillen kan u bij ons terecht. Benieuwd wat we nog voor u in petto hebben? Neem dan gerust contact met ons op of spring eens binnen. Hartelijk welkom!