Optiek & Audiopraktijk Van Lierde

COVID-19

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de huidige corona maatregelen terug.

Verplichting mondmasker

Sinds 11 juli verplicht de overheid iedereen ouder dan 12 jaar een mondmasker te dragen in handelszaken. Dit zorgt er dus voor dat het ook in onze winkel momenteel verplicht is een mondmasker te dragen dat zowel mond als neus bedekt.

Op afspraak

De overheid kort de duur van een winkelbezoek in tot maximaal 30 minuten en vraagt om alleen te komen winkelen. Indien u op afspraak komt winkelen gelden deze regels niet en mag u dus langere tijd kiezen met meerdere personen. Daarom vragen wij u een afspraak te maken voor het kiezen van monturen of zonnebrillen, aanleren van contactlenzen, oogmetingen en aanpassingen van hoortoestellen in de audiopraktijk. Voor herstellingen en het afhalen van contactlenzen of brillen hoeft u geen afspraak te maken.


Een afspraak maken kan via 053 80 54 54 of via [email protected].

Ontsmetting handen en oppervlakten

Uw handen worden bij aankomst in de winkel door ons ontsmet. Ook oppervlakten zoals tafels, deurklinken, refractie-units, bureaus en betaalterminals worden door ons regelmatig ontsmet. Onze gepaste brillen worden na iedere klant ontsmet onder UV-C licht zodat ook u zorgeloos bij ons kan winkelen.

Overige maatregelen

Eenmaal in de zaak vragen wij u niets aan te raken dat niet nodig is. Folders en flyers worden dan ook weggelegd om het besmettingsgevaar te beperken. Indien u koorts hebt of andere ziekteverschijnselen vertoond, vragen wij u om thuis te blijven. Er mogen maximaal 2 personen (gezinnen op afspraak) tegelijkertijd binnen in de winkel mits deze 1,5 meter afstand tot elkaar houden.