Optiek & Audiopraktijk Van Lierde

COVID-19

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de huidige corona maatregelen terug.

Verplichting mondmasker

Sinds 11 juli 2020 verplicht de overheid iedereen ouder dan 12 jaar een mondmasker te dragen in handelszaken. Dit zorgt er dus voor dat het ook in onze winkel momenteel verplicht is een mondmasker te dragen dat zowel mond als neus bedekt.

Op afspraak

Wij zijn opnieuw geopend volgens onze normale openingsuren. Dit wil zeggen dat u voor kleine herstellingen, afhalen van bril of lenzen, afhalen van batterijen of lensproducten,... zonder afspraak kan langskomen. U dient momenteel wel een afspraak te maken voor het kiezen van een bril/zonnebril, oogmetingen of aanpassingen van hoortoestellen in de audiopraktijk.


Een afspraak maken kan via 053 80 54 54 of via [email protected].

Ontsmetting handen en oppervlakten

U kan uw handen bij aankomst in de winkel ontsmetten. Ook oppervlakten zoals tafels, deurklinken, refractie-units, bureaus en betaalterminals worden door ons regelmatig ontsmet. Onze gepaste brillen worden na iedere klant ontsmet onder UV-C licht zodat ook u zorgeloos bij ons kan winkelen. Daarbij maken wij gebruik van een ozon-ontsmettingsysteem

Wat is ontsmetten via ozon?

Ozon (O3) is een molecuul die uit drie zuurstofatomen bestaat. De vorming van deze verbinding wordt bereikt door lucht via een energieontlading te sturen. Hierdoor verbreekt de dubbele verbinding en genereert deze ontlading twee atomen die vervolgens met andere zuurstofmoleculen opnieuw verbinden.

Ozon wordt gezien het hoge oxidatievermogen gebruikt voor het elimineren van bacteriën, virussen, mijten en slechte geuren. Hierdoor wordt de kwaliteit van de lucht in de ruimtes waar het toestel wordt gebruikt verbeterd.

Overige maatregelen

 Indien u koorts hebt of andere ziekteverschijnselen vertoond, vragen wij u om thuis te blijven.