Optiek & Audiopraktijk Van Lierde

COVID-19

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de huidige corona maatregelen terug.

WIJ BLIJVEN OPEN OP AFSPRAAK!

Omdat de regering inziet hoe belangrijk uw ogen en oren zijn, mogen wij doorwerken op afspraak en dit zonder bijkomende beperkingen. Dit wil zeggen dat u van ons de service mag verwachten zoals u gewoon bent. Een afspraak maakt u via

053 80 54 54 (voicemail) of via [email protected]

MEER INFORMATIE

Verplichting mondmasker

Sinds 11 juli verplicht de overheid iedereen ouder dan 12 jaar een mondmasker te dragen in handelszaken. Dit zorgt er dus voor dat het ook in onze winkel momenteel verplicht is een mondmasker te dragen dat zowel mond als neus bedekt.

Op afspraak

De overheid heeft beslist dat wij mogen doorwerken achter gesloten deuren. Dit wil zeggen dat u momenteel voor alles een afspraak dient te maken. (Oogmetingen, aankoop van bril, aankoop van zonnebril, afhalen contactlenzen, afhalen onderhoudsproducten contactlenzen, herstellingen, nieuwe aanpassingen van hoortoestellen, onderhoud van hoortoestellen, aankoop van batterijen,...)


Een afspraak maken kan via 053 80 54 54 of via [email protected].

Ontsmetting handen en oppervlakten

U kan uw handen bij aankomst in de winkel ontsmetten. Ook oppervlakten zoals tafels, deurklinken, refractie-units, bureaus en betaalterminals worden door ons regelmatig ontsmet. Onze gepaste brillen worden na iedere klant ontsmet onder UV-C licht zodat ook u zorgeloos bij ons kan winkelen. Daarbij maken wij gebruik van een ozon-ontsmettingsysteem

Wat is ontsmetten via ozon?

Ozon (O3) is een molecuul die uit drie zuurstofatomen bestaat. De vorming van deze verbinding wordt bereikt door lucht via een energieontlading te sturen. Hierdoor verbreekt de dubbele verbinding en genereert deze ontlading twee atomen die vervolgens met andere zuurstofmoleculen opnieuw verbinden.

Ozon wordt gezien het hoge oxidatievermogen gebruikt voor het elimineren van bacteriën, virussen, mijten en slechte geuren. Hierdoor wordt de kwaliteit van de lucht in de ruimtes waar het toestel wordt gebruikt verbeterd.

Overige maatregelen

Eenmaal in de zaak vragen wij u niets aan te raken dat niet nodig is. Folders en flyers worden dan ook weggelegd om het besmettingsgevaar te beperken. Indien u koorts hebt of andere ziekteverschijnselen vertoond, vragen wij u om thuis te blijven. Er mogen maximaal 2 personen (gezinnen op afspraak) tegelijkertijd binnen in de winkel mits deze 1,5 meter afstand tot elkaar houden.