Hoorapparaten

Mis niets meer van de wereld.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Optiek Van Lierde kan u ook voor hoorapparaten terecht. Op basis van afgenomen proeven, passen wij het best passende apparaat voor u aan. Voor het uittesten van de apparaten is een comfortabele proefperiode voorzien. Doorheen uw proefperiode wordt u professioneel begeleid en uiteraard staan we nadien ook nog volledig ter uwer beschikking voor verdere opvolging.

Afspraak

Gelieve op voorhand een afspraak te maken voor audiologie, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Dit kan telefonisch op het nummer 053 80 54 54, via e-mail op [email protected] of spring gewoon eens bij ons binnen. Steeds welkom!

Stap voor stap

Als u besloten hebt bij ons een vrijblijvend hoorapparaat te proberen, zullen wij u uitnodigen om langs de oorarts te gaan. Hierdoor verkrijgt u een voorschrift waardoor u later, bij besluit van het houden van het (de) hoorappara(a)t(en), terug zal krijgen van het RIZIV. Daarna zullen wij aan de hand van afgenomen tests de verschillende soorten hoorapparaten met hun bijhorende tarieven bespreken. Nadat u een (voorlopige) keuze hebt gemaakt, mag u de hoorapparaten gedurende een comfortabele tijd proberen. In tussentijd volgen wij de resultaten op en passen bij indien nodig.