Optiek & Audiopraktijk Van Lierde

Hoe gaan wij te werk?


Als u besloten hebt bij ons een vrijblijvend hoortoestel te proberen, zullen wij u uitnodigen om langs de oorarts te gaan. Hierdoor verkrijgt u een voorschrift waardoor u later, bij besluit van het houden van het (de) hoortoestel(len), terug zal krijgen van het RIZIV. Daarna zullen wij aan de hand van afgenomen tests de verschillende soorten hoorapparaten met hun bijhorende tarieven met u bespreken. Nadat u een (voorlopige) keuze hebt gemaakt, mag u de hoorapparaten gedurende een comfortabele tijd proberen. In tussentijd volgen wij de resultaten op en passen bij indien nodig.

Onafhankelijk

Als onafhankelijk hoorexpert zijn wij niet gebonden aan 1 specifiek merk. Hierdoor kunnen wij u merken zoals Starkey, Signia en Widex aanbieden. Dit zorgt voor nog meer keuze in de zoektocht naar het de perfecte hooroplossing voor u. Bovendien werken wij ook niet met externe audiologen, zodat u ten allen tijde bij ons terecht kan. Voor de praktijk vragen wij wel op voorhand een afspraak te maken om wachttijden te beperken. Dit kan steeds op het nummer 053805454 of via [email protected]

De hoor revolutie begint bij Starkey


Het Starkey Livio™ AI platform is het eerste hoortoestel ter wereld dat zowel een superieure geluidskwaliteit levert en ook de mogelijkheid geeft uw fysieke en mentale gezondheid te volgen. Geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie, Livio AI herdefinieert wat een hoortoestel kan doen.

Hou zelf de controle

Door een handige feature die ingebouwd is in de app, kan u zelf makkelijk de hoortoestellen controleren op storingen. Dit geeft u de mogelijkheid de technische staat van uw hoortoestellen overal ter wereld te controleren en indien nodig eenvoudig te verhelpen.

Veel meer dan alleen horen

Het Starkey Livio™ AI platform biedt veel meer dan alleen een superieure geluidskwaliteit. Door kunstmatige intelligentie te combineren met een intuïtieve applicatie ontstaan er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunnen de hoortoestellen een val detecteren en indien nodig familie of hulpdiensten verwittigen. Ook het live vertalen van meer dan 27 talen is mogelijk. Dit alles is mogelijk in combinatie met de nieuwste generatie oplaadbare toestellen. De snellaadfunctie creëert 3,5 uur batterijduur in slechts 7 minuten opladen! Starkey voorziet bovendien 5 jaar garantie op het hele toestel (inclusief batterij). Oplaadstations en accessoires zoals de tafelmicrofoon genieten van 2 jaar fabrieksgarantie.Mis niets meer van het leven

Starkey accessoires

Buiten hoortoestellen richt Starkey zich ook tot de accessoires rondom de hoortoestellen die beter horen en verstaan als gevolg hebben. Eén van die accessoires is de tafel microfoon. Dit is een licht en compact toestel die makkelijk te verbinden is met  de hoortoestellen. De tafelmicrofoon helpt het spraakverstaan in moeilijk situaties zoals op restaurant of in groep spectaculair te verbeteren. Ook de accessoires van Starkey beschikken over 5 jaar fabrieksgarantie.

Wereldprimeur

Starkey kwam onlangs met een wereldprimeur! Het eerste oplaadbare in het oor toestel die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. Met slechts een subtiele tik op het oor analyseert het toestel de actuele luistersituatie en past zich hieraan aan, zodat u steeds kan genieten van het best mogelijke geluid in elke situatie.

Starkey komt binnenkort met temperatuur en hartslagmeting in het oor. Stay tuned!

'The best is yet to come'