Optische instrumenten

Lichtbronnen

Hulp voor slechtzienden begint bij de juiste keuze van lichtbronnen. Hierdoor vinden wij het ook zeer belangrijk dat u over de juiste lichtbron beschikt. Zo bestaan er lampen met warm (2700°K) en koud (6500°K) licht. Bij ons in de winkel vindt u verschillende modellen lampen, zodat u zelf uw favoriete systeem kan uitkiezen.

Meer info in de winkel.

Handloepen

Bent u opzoek naar de handloep die de perfecte vergroting voor u biedt? Kom dan gerust eens langs! Bij ons kan u namelijk in alle rust de verschillende vergrotingen uitproberen. Bovendien maakt onze parking naast de deur het nog makkelijker voor mensen die moeilijker te been zijn.

Meer info in de winkel.

Elektronische loepen

Ook voor elektronische loepen bent u bij ons aan het juiste adres. Hiermee kan u zelf de vergroting bepalen, contrastverhogende filters toepassen en zelfs foto's maken. De toestellen worden in handige formaten gemaakt, zodat ze makkelijk mee te nemen zijn.

Meer info in de winkel.

Verrekijkers

Bent u als natuurliefhebber opzoek naar een mooie en betaalbare verrekijker? Dan zijn de verrekijkers van Eschenbach zeker iets voor u! Door hun mooie vergroting en praktische afwerking vormen ze het ideale gezelschap voor een dagje vogels spotten in de natuur. Ook voor operakijkers bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer info in de winkel.

Barometers

Barometers zijn nog steeds het meest unieke accessoire in uw huis. De barometers van Dingens zijn stijlvol en elegant vormgegeven, waardoor ze een grote meerwaarde aan uw interieur bieden. Bovendien geven ze een uiterst nauwkeurige weersverwachting weer.

Meer info in de winkel.