Optiek & Audiopraktijk Van Lierde

Bellinger is een Deens designmerk dat zich vooral focust op kwaliteit en afwerking. Zo zijn hun brillen altijd tot in de kleinste details afgewerkt. Door gebruik te maken van titanium creëren ze monturen die niet alleen stijlvol en chique zijn, maar ook ultra licht en 100% anti-allergisch.

Bellinger

Binôche is een topmerk dat ontworpen wordt in België. De ontwerpers spelen met kleur en design, waardoor een heel uniek concept ontstaat. Bovendien worden de monturen handgemaakt in Frankrijk of Italië.

Binôche

Deze brillen worden met de hand gemaakt in Italië. Door elegante ontwerpen te combineren met speelse kleuraccenten ontstaat er een jong en elegant design, waardoor jij elke dag opnieuw straalt!

Lamarca

Ben je op zoek naar een merkmontuur, maar heb je geen zin om aan kwaliteit in te boeten? Dan is de collectie van Calvin Klein ideaal voor jou! De collectie vormt de perfecte mix tussen modern en retro.

Calvin Klein

Liu Jo staat voor jonge, trendy én budgetvriendelijke monturen. De hippe, stijlvolle vormen worden vaak met oog voor detail afgewerkt. Ideaal dus voor wie een  budget - vriendelijke, maar toch trendy bril zoekt.

Liu Jo

De collectie van Marius Morel 1880 bevat authentieke (retro) monturen die in een modern jasje gestopt zijn. Dit zorgt niet alleen voor een unieke look, het zorgt er ook voor dat de monturen met de nieuwste technologieën gemaakt worden.

Marius Morel 1880

Deze hoogtechnologische collectie vormt het ideaal voor mensen die op zoek zijn naar stijl en comfort. De in Denemarken ontworpen collectie vormt een combinatie van 3D-printing en chirurgisch staal. Hierdoor wegen de monturen maar 4 tot 6 gram, zijn ze 100% anti-allergisch en behoren ze tot de sterkste en lichtste brillen ter wereld!

Monoqool

Deze exclusieve collectie is een unieke samenwerking tussen de wereldberoemde architect Jean Nouvel en de Franse brillenfabrikant Morel. Samen creëerden ze een prachtige collectie op basis van sterke, strakke ontwerpen en eeuwenoud Frans vakmanschap.

Morel par Jean Nouvel

Natan is het couture merk dat door dezelfde ontwerpers als Binôche ontworpen wordt. Hier wordt gefocust op de exclusieve, modebewuste vrouw die houdt van luxe en kwaliteit. Deze collectie wordt ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Frankrijk & Italië.

Natan

Strak Scandinavisch design gecombineerd met de moderne technologie. Dat is waar de herencollectie van Öga voor staat. Hierdoor worden stijlvolle en sterke brillen gecreëerd die zowel tijdloos als elegant zijn.​

Öga

Strakke, tijdloze, stijlvolle en sportieve monturen. Dat is waar Porsche design voor staat. De prachtige titanium die gebruikt wordt is afkomstig uit de beste Japanse fabrieken. De tijdloze acetaat is dan weer afkomstig van Italië.

Porsche design

Wanneer hoge kwaliteitsmaterialen zich binden aan minutieuze technologie, bereik je nieuwe hoogten. Met een coating die haar kleur vasthoudt en een design dat zijn vorm dankt aan jarenlange ervaring en kennis, zal je voelen hoe de werkelijkheid zich buigt naar jouw ervaring.​ Sealed is een exclusieve collectie die ontworpen is in Antwerpen en volledig met de hand gemaakt wordt in Frankrijk.

Sealed

Deze collectie richt zich zowel naar kinderen als naar volwassenen. De collectie is geïnspireerd op de muziekindustrie uit de jaren 80. Dit kunnen we bijvoorbeeld zien door de veertips, die kleine gitaren afbeelden. Het is een hippe, trendy collectie die een breed publiek aanspreekt, uitgevoerd in degelijk materiaal.

Vinyl Factory

Ben je op zoek naar een mooi klassiek en traditioneel montuur? Of heb je liever een stijlvol design, zonder dat je het gewicht van je bril voelt? Dan is Silhouette het merk dat je nodig hebt! 'You'll never want to wear anything else again.'

Silhouette

Kom alle collecties in de winkel bekijken

Dit was enkel maar een greep uit ons assortiment... We hebben daarnaast ook een grote collectie kinderbrillen. Ook voor sportbrillen kan u bij ons terecht. Benieuwd wat we nog voor u in petto hebben? Neem dan gerust contact met ons op of spring eens binnen. Hartelijk welkom!