Optiek & Audiopraktijk Van Lierde

Evil eye sportbrillen


Op zoek naar dé ideale sportbril? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een zeer ruime keuze van tientallen sportbrillen op stock voor zowel dames als heren. Kom gerust vrijblijvend langs!


Evil eye


Niet elke sport is gelijk. Elke sport vraagt dan ook om een specifieke sportbril met specifieke glazen. Golfers verkiezen vaak een glas die maximaal contrast geeft op het golfterrein. Baanwielrenners hebben dan weer nood aan maximale afscherming tegen wind en stof.


De juiste bril voor iedere sport

Fan van wintersport, maar geen zin om extra budget uit te geven aan een skimasker? Geen probleem! Evil eye heeft dé oplossing! In een handomdraai tovert u uw gewone sportbril om in een skibril! U kan zelfs eenvoudig verwisselen van glazen, zodat u maximaal contrast ervaart en geen hinder ondervindt van sneeuwblindheid.


Wintersport

Toch extra budget voor een skimasker? Ook dan ben je bij Evil eye aan het juiste adres! In 2022 lanceerde Evil eye hun prestigieuze goggles. Deze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en beschikken standaard over een contrast lens voor bij slechte weersomstandigheden en een een subtiele spiegel voor bij zonnig weer. Dankzij een ingenieus systeem zitten beide lenzen achter elkaar en ben jij klaar voor een heerlijke, zorgeloze dag wintersport. Uiteraard kunnen deze goggles met correctie gemaakt worden.


Wintersport - Goggles

Nood aan een correctie in uw sportbril om alles nog beter te zien? Geen probleem! Evil eye biedt verschillende oplossingen aan om uw sportbril op sterkte te leveren. Dit zowel unifocaal als multifocaal! Kiest u voor directe verglazing, dan zorgen wij voor een uiterst esthetisch resultaat zonder dat u op zicht hoeft in te boeten. Ook clips op sterkte kunnen een budgetvriendelijke oplossing vormen. Kom gerust vrijblijvend langs in de winkel, wij bespreken met u alle mogelijkheden en tarieven.


Sportbril op sterkte

Wist u dat er verschillende soorten sportglazen bestaan? Er zijn verschillende soorten kleuren en spiegels, contrast- verhogende glazen, glazen die extra donker zijn voor wintersport, verkleurende glazen (met en zonder spiegel), transparante glazen, gele/oranje glazen voor slechte weersomstandigheden.... Wij hebben alle types sportglazen op stock, zodat u in alle rust uw toekomstige sportbril kan testen en ervaren.


Sportglazen