Zachte contactlenzen

Makkelijk en snel.

Wat zijn zachte contactlenzen

Zachte contactlenzen zijn contactlenzen die gemaakt zijn van zachte materialen. Hierdoor zijn ze meer geschikt voor het uitoefenen van contactsporten dan vormstabiele contact- lenzen. Ze voelen comfortabel aan en vergen slechts weinig aanpassing.

Colors lenzen

Wist u dat een vrouw gedurende haar leven gemiddeld meer dan €10.000 spendeert aan cosmetica? En bijna de helft van deze som wordt besteed aan het opmaken van de ogen, ons mooiste en meest unieke kenmerk! Daarom lanceert Alcon nu de "Colors" lenzen om er nog beter uit te zien. Wilt u testen of de "Colors" lenzen iets voor u zijn? Test het HIER!

Soorten zachte contactlenzen

Er zijn verschillende soorten zachte contactlenzen. Zo bestaan er daglenzen, die specifiek gemaakt zijn om iedere dag in de vuilbak te gooien na gebruik. Hierdoor vergen ze geen onderhoud en zijn ze ideaal om te sporten.Verder bestaan er ook nog tweewekelijkse lenzen en maandlenzen.

Miru dag- & maandlenzen

NKL lanceerde onlangs de Miru daglenzen. Deze zijn buitengewoon praktisch, bijzonder veilig, extreem comfortabel, maar vooral…een tikje eigenzinnig en leuk om te zien. Het oog wil tenslotte ook wat. Miru 1 Day lenzen zijn speciaal verpakt in ultradunne strips met een strak maar speels design. Je neemt ze bovendien met gemak mee in je portemonnee, broekzak of tas. Handig! Meer info vindt u op http://www.miru.nl/ of in de winkel.

Ideaal om te sporten

Zachte lenzen in combinatie met sport? It's a match!

Zachte lenzen insteken en uitnemen